Ride A-Long

Itt tudsz eseményekre biztosítást kérni, vagy interjút kérvényezni.


Moderátorok: LSFD: Management, LSFD: Supervisor

Fórum szabályok

Los Santos Fire Department
Hozzászólások: 16
Csatlakozott: 2024.02.28. 09:32


LÁTOGASSON EL EGY TŰZOLTÓÁLLOMÁSRA
A tűzoltó pozícióra pályázóknak ajánlott meglátogatniuk egy Los Santos városi tűzoltóállomást. Az állomáslátogatás előtt arra bátorítjuk, hogy ne csak a jutalmakat, hanem a tűzoltó és a sürgősségi egészségügyi technikus nem mindennapi kockázatait, szerepeit és felelősségét is fontolja meg.
Javasoljuk, hogy készítsen egy rövid listát az ügynökségünknél való karrierrel kapcsolatos kérdésekről, különösen azokról, amelyek a Los Santos-i tűzoltó szigorú személyes és szakmai követelményeire összpontosítanak. A környező tűzoltóállomásaink bármelyikén dolgozó férfiak és nők szívesen válaszolnak ezekre a kérdésekre, miközben betekintést nyújtanak küldetésünkbe, jellemünkbe és szolgálati kultúránkba.


HOGYAN KEZDJÜK EL:
Mielőtt felkeresné a tűzoltóállomást, írjon egy kérelmet az adott platformon, majd ha az elfogadásra került, hívja fel és beszéljen az ügyeletes kapitánnyal. A kapitány egyeztetni fogja a látogatás időpontját. Ha csoportos látogatást kér, akkor a csoport számára különleges intézkedéseket teszünk. A következő információkat kell megadni a kapitánynak:
A látogatás időpontja
A látogatás időpontja.
A csoport létszáma
A csoport tagjainak hozzávetőleges életkora
Az LSFD tagjainak szükségessége, hogy részt vegyenek gyakorlatokon, képzéseken, állomáshelyi feladatokat lássanak el, felszereléseket tartsanak karban vagy ellenőrzéseket végezzenek, szükségessé teheti, hogy korlátozzuk vagy kiigazítsuk a látogatókkal töltött időt. A látogatások hirtelen véget érhetnek vagy elhalaszthatók, ha a személyzetnek vészhelyzetben kell reagálnia!

Válasz küldése